7
Košarka

FOTO: STARSPORT

KOJI JE VAŠ STAV: Partizanov Amerikanac poručio – želi da igra za reprezentaciju Srbije!

Objavljeno: 27.03.18 u 11:19

Sve zemlje bivše Jugoslavije su u svom sastavu imale naturalizovane košarkaše, sem Srbije.

To je trend u ovom delu Evrope, međutim njemu već duže vreme naš Košarkaški savez uspešno prkosi.

I stvari su jasne, barem dok je Aleksandar Đorđević selektor Srbije, stranci neće igrati u nacionalnom dresu. Međutim ovih dana je zanimljivu izjavu dao bek Partizana, Kvame Von koji je izrazio želju da obuče dres Srbije. Pomenuti košarkaš je za kratko vreme zavoleo novu sredinu i naš narod.

– Volim Srbiju kao košarkašku zemlju. Mislim da bih mnogo naučio i unapredio svoju igru nastupima za Srbiju. Igrao bih za Srbiju, definitivno, izjavio je za ‘Telegraf’ Von.

U osvajanju Evrope je Sloveniji pomogao američki centar Entoni Rendolf, dosta poznatih Amerikanaca je nosilo dresove Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, međutim Vona sasvim sigurno nećemo videti u opremi Srbije za vreme Đorđevićevog ‘mandata’.

A kada je reč o vašem stavu, njega možete da iskažete na sledećoj anketi:

Sa kojom konstatacijom o naturalizovanim igračima u našoj reprezentaciji ste saglasni?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

7 Komentara

  1. Pored ovakve reprezentacije, imamo dve petorke vrhunskog kvaliteta, samo ovaj ako nas ne pojaca… vidim odveo Partizan na fajnl….

    0
    0
    Odgovori
  2. Druze,e si ti zdrav meni ovako? U nasu repku neprimamo lebrona,a ne tebe. Mi smo svi srbi,nismo ti mi makedonci,hrvati,crnogorci,spanci i ostali kompleksasi. Mi igramo sa onim sto imamo!!!! Sa nasim momcima!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter