2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEĆE BITI LAKO ZVEZDI: Mornar znatno pojačan juri senzaciju u Beogradu! (FOTO)

Objavljeno: 26.03.18 u 17:59

Barani su pobedom na domaćem terenu vratili seriju u dvoranu „Aleksandar Nikolić“, gde će se odigrati odlučujući duel u borbi za finale plej-ofa.

Ekipa Mihaila Pavićevića je u prve dve utakmice bila znatno oslabljena, pošto zbog povrede nisu mogli da računaju na jednog od svojih najboljih igrača, centra Uroša Lukovića.

Iako se očekivalo da će nekadašnji korkaš Partizana zaigrati u drugoj utakmici serije, to ipak nije bio slučaj ali sam Luković je nakon pobede svog tima u Baru poručio da će sigurno biti na terenu u majstorici.

– Igraću 100 odsto majstoricu u Beogradu – poručio je za „Blicsport“ Luković, koji će tako zaigrati prvi put posle tri nedelje odsustva.

FOTO: STARSPORT

Uroš Luković je ove sezone u ABA ligi prosečno beležio učinak od 13,5 poena uz 7,5 skokova i njegov povratak u tim će svakako biti ogromno pojačanje za ekipu Mornara, u pokušaju da napravi senzaciju i eliminiše aktuelnog šampiona u polufinalu.

Utakmica između Crvene zvezde i Mornara na programu je u ponedeljak 2. aprila, sa početkom od 21 časova.

0
0

2 Komentara

  1. Ако се ми Луковића будемо плашили, нисмо ни заслужили да освојимо…

    0
    0
    Odgovori
  2. И онда је мрмот завио чоколаду… Не будалите, милогорци ће попити горку пилулу…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter