7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Ročesti tražio da ode u Izrael, rastanak sve izvesniji!

Objavljeno: 25.03.18 u 15:01

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi Crvena zvezda pred kraj sezone mogla da ostane bez svog prvog plejmejkera.

‘Želim u Jerusalim’, reči su Tejlora Ročestija upućene upravi Crvene zvezde. Bar tako tvrde izraelski mediji. Naime, Haopel je ostao bez organizatora igre povredom Jogeva Ohajona, a kao idealnu zamenu vidi Amerikanca iz redova Crvene zvezde.

Po saznanjima portala ‘Sport 5’, Tejlor Ročesti takođe želi da napusti Crvenu zvezdu. Ipak, to se ne bi dogodilo pre 15. aprila. Naime, želja Amerikanca sa crnogorskim pasošem je da sa crveno-belima prvo osvoji ABA ligu i obezbedi im učešće u Evroligi, a onda da se rastanu.

Crvena zvezda još uvek nije donela odluku, ali bi uz dobru ponudu mogla da pusti Tejlora Ročestija i bez njega odigra Superligu Srbije. Navijači Haopoela se već raduju dolasku Amerikanca koji je ove sezone u Evroligi beležio 13,7 poena i 5,1 asistenciju. U Jerusalimu se nadaju da bi on mogao da preokrene ne baš idealnu sezonu po snazi drugog tima u Izraelu.

0
0

7 Komentara

  1. Хахаха почело спиновање пред важне утакмице хахахаха…Нећете пореметити Српског и Регионалног шампиона!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter