0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KALINIĆEVA OSVETA: Ne bih da zvučim prepotentno, ali… (FOTO)

Objavljeno: 22.03.18 u 22:22

Nikola Kalinić, iako bivši igrač Crvene zvezde, imao je žarku želju da je savlada, i to ubedljivo, baš u Beogradu.

Posle trijumfa aktuelnog evropskog prvaka rezultatom 80:63 srpski reprezentativac dao je zanimljivu izjavu novinarima ispred svlačionica.

– Zaista dobra utakmica za nas. Uspeli smo u nekim stvarima koje smo želeli, pre svega da presečemo neka kretanja lopte. Doduše, možda su oni u mislima bili u meču sa Mornarom. Ne želim da zvučim prepotentno i glupo, ali bilo je lakše nego što smo očekivali – rekao je Nikola Kalinić posle utakmice.

Da li je ovo bila osveta za prošlogodišnji poraz Fenerbahčea u ‘Pioniru’?

– Sigurno. Kao što sam najavio i pre utakmice… Izuzetno smo bili motivisani jer smo prošle godine izgubili ovde. Imali smo obevezu i zbog takmičarskog značaja i zbog ugleda. Videli ste koliko su prošle godine bili naoštreni da nas dobiju… Sada smo odlučili da im vratimo.

FOTO: STARSPORT

Prokomentarisao je i slabu posetu Delija.

– Nisam u tematici. Video sam da ih nema… Ali ovi momci zaista zaslužuju punu podršku. Rade sjajan posao, imaju 11 pobeda u Evroligi… A ostali su bez dosta važnih igrača. Takođe, sa novim su trenerom, novim sistemom.

Fajnal-for se igra u Beogradu i kako sam kaže, biće mu veliki motiv da upravo u prestonici Srbije odbrani evropski tron.

– Sigurno, ali ima dosta do toga. Biće velika borba, prvo za plasman, a onda i za mesto na fajnaj-foru. Biće zanimljivo i teško – zaključio je Nikola Kalinić. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter