0
Košarka

NBA: Jokić ‘pokvario’ statistiku! Bio je maestralan, ali je sve dalji od plej-ofa (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.18 u 09:10

U noći između ponedeljka i utorka gledali smo samo Nikolu Jokića na NBA parketima, i to u direktnom prenosu.

Kada se na nekom meču u borbi za plej-of odigraju dva produžetka, postigne skoro 300 poena i otkaže čak i statistika, onda znate da ste gledali vrhunski duel.

A u njemu je ponovo Nikola Jokić briljirao, iako je Denver poražen od Majamija na Floridi rezultatom 149:141 nakon dva puta po dodatnih pet minuta igre.

Srpski centar je ubacio 34 poena (8/16 za dva, 4/5 za tri), uhvatio je 14 skokova, tri asistencije i ukradenom loptom. Čak je postigao poene za ulazak u produžetak, bio i siguran sa linije penala kad se lomilo, ali nije bilo dovoljno da se izdrži ‘vrelina’ Majamija.

U svom timu Hit je imao Džonsona sa 31 poenom, Elingtona sa 23, Dragića sa standardnih 20, a pravo iznenađenje je rafalna paljba Kelija Olinika i njegov 31 poen, kojim je slomio Nagetse. To je malo ko očekivao.

(Izvor: youtube / FreeDawkins)

Meč je toliko bio dobar i ‘lud’ da je otkazala čak i statistika, pa tokom susreta ni gledaoci, a ni stručni štabovi dva tima nisu mogli da prate parametre i tako im je odmognuto u vođenju utakmice.

– Eto kakav je ovo bio duel. Nemamo statistiku. Pregorela mašina kada je videla šta se sve dešavalo (smeh). Ali, jedina statistika koja je meni bitna je da sam ponosan na to kako smo se borili, kako smo izvršavali zadatke, kako smo sebi stvarali šanse – rekao je Majk Meloun, trener Denvera.

U ostalim duelima San Antonio je sa 89:75, u meču sa premalim brojem poena srušio šampiona Golden Stejt Voriorse, a Sakramento našeg Bogdana Bogdanovića, koji je povredio zadnju ložu i nije ga bilo na parketu, izgubio je od Detroita sa 106:90.

NBA, rezultati:

Klivlend – Milvoki 124:117
Filadelfija – Šarlot 108:94
Indijana – LA Lejkers 110:100
Njujork – Čikago 110:92
Majami – Denver 149:141 (dva produžetka)
Bruklin – Memfis 118:115
San Antonio – Golden Stejt 89:75
Sakramento – Detroit 90:106

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter