0
Košarka

FOTO: KSS

ROĐENDANSKI INTERVJU: Teo prognozirao učesnike fajnal-fora Evrolige, a imao je i poruku za navijače u Srbiji

Objavljeno: 19.03.18 u 15:31

Srpski plejmejker danas proslavlja svoj 31 rođendan, a renomirani košarkaški sajt „Eurohups“ je tom prilikom napravio slavljenički intervju sa njime.

Miloš Teodosić igra prilično dobru ruki sezonu u redovima Los Anđeles Klipersa, gde prosečno beleži 9,2 poena, pet asistencija i tri skoka po meču, a kako ističe i pored zgusnutih klupskih obaveza tu i tamo uspe da isprati utakmice Evrolige.

Nakadašnji košarkaš Olimpijakosa i moskovskog CSKA je ovom prilikom za pomenuti sajt dao prognoze za Fajnal-for najelitnijeg evropskog takmičenja, koje se ove sezone održava u Beogradu.

– Pratim Evroligu kada imam vremena. Ispratim šta se dešava, kao i rezultate i nadam se da ću biti na Fajnal-foru u Beogradu. Mislim da će se na Fajnal-foru naći CSKA, Olimpijakos i Fenerbahče. To su tri tima koja su i favoriti za osvajanje Evrolige. Za četvrtog učesnika, zaista ne znam-, rekao je Teodosić.

Na pitanje da li ima neku poruku za navijače u Srbiji koji ustaju rano ujutru da gledaju njega i Bobana Marjanovića u dresu Klipersa, Teo je poručio sledeće.

– Srećan sam što ljudi ustaju rano da nas gledaju. Želim da im kažem veliko hvala i da ću pokušati da učinim to vreme koje nas gledaju što zabavnijim, dodao je Teodosić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter