2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN JUNAK: Feldina su pitali zašto je na poseban način proslavljao trojke, evo šta je rekao…

Objavljeno: 15.03.18 u 23:50

Amerikanac u Zvezdinim redovima ubacio je 30 poena, od čega najviše u drugom poluvremenu i tako slomio španskog šampiona.

– Ovo je samo jedna utakmica. Treba sada da zaboravimo ovaj meč, jer nas već u nedelju očekuje važna utakmica. Želimo da pobedimo, i ova utakmica će u tome da nam pomogne. Pogađao sam i nadam se da će u nedelju da bude isto – rekao je Feldin.

Primetna je velika promena nakon ubedljivog poraza od Barselone u prošlom kolu.

– Znate kako je… Izgubili smo sa ubedljivom razlikom. Posle toga smo mnogo pričali, i to nam je pomoglo.

Pojasnio je i zašto je na karakterističan način proslavljao trojke kojima je slomio Valensiju.

– To je interna šala između mene i Enisa. To je nešto naše. Trudimo se da zajedno pobeđujemo i da napravimo nešto veliko. Nisam mogao da ga stignem večeras (u trojkama), ali stići ću ga u budućnosti. Hteo sam da ga pobedim, ali nisam uspeo. Stići ću ga sigurno – našalio se Zvezdin junak.

Već u nedelju Crvena zvezda igra protiv Mornara iz Bara u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige.

– Trebalo bi da odigramo kao večeras, to je ključ. Pokazali smo da možemo da igramo i protiv jakog tima, kao što je Valensija. Sada je najvažnije da odemo kući, zaboravimo na ovaj meč i treniramo – zaključio je Feldin.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter