0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

‘BOMBA’ NA JADRANU: Pred završnicu regionalnog takmičenja, neočekivano stiglo još jedno ‘NBA pojačanje’!

Objavljeno: 15.03.18 u 11:20

Jadran je očigledno postao primamljiva košarkaška destinacija za mnoge američke košarkaše.

Ove sezone smo na terenima ABA lige imali prilike da gledamo mnoge bivše NBA igrače, pa čak i Dorela Rajta, a sada je stigao još jedan.

Reč je o nekada veoma talentovanom studentu Vičita Stejta, Tur Mariju. Ovaj bek je sezonu počeo u nemačkom Ulmu, potom je igrao za grčki Patras da bi mu treći klub u ovoj sezoni bio učesnik ABA 2 lige – Zrinjski.

Tim iz Mostara još uvek gaji nade za plasman na Fajnal for druge divizije regionalnog takmičenja za šta mu trebaju pobede u oba preostala kola takmičenja, a i da se mnogi ostali rezultati Rogaške, Krke, Primorske i Vršca poklope. Pored mnogobrojnih timova Razvojne lige u Americi, Mari je nosio dresove i tri NBA ekipe. Prvo je igrao za Njujork Nikse, potom za Jutu, kao i za Vašington Vizardse pre tri godine.

Mari u Bosnu i Hercegovinu stiže kao veliko pojačanje i svakako neko ko bi mogao da pomogne Zrinjskom u zacrtanim ciljevima.

(Izvor: YouTube/Go-to-Guys.de)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter