0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIJE SAMO ŠALIĆ: Još jedan košarkaš Partizana danas uspešno operisan (FOTO)

Objavljeno: 14.03.18 u 21:50

Zvršetak takmičenja u ABA ligi doneo je dosta glavobolje stručnom štabu crno-belih, pošto su dvojica njihovih igrača zbog povreda morali na hirurške zahvate.

Nešto ranije danas klub je obavestio javnost o uspešno izvedenoj opereciji na Đoku Šaliću, koji zbog povrede kolena nije nastupao još od finala Kupa, a sada je stigla vest da je uspešnom zahvatu podvrgnut i njegov klupski drug Nikola Tanasković.

Priroda povrede mladog krilnog košarkaša dosta je teža od Šalićeve, pošto je u pitanju kidanje prednjih ukršetnih ligamenata i meniskusa levog kolena , koje zahteva pauzu od šest do devet meseci.

Fazu rehabilitacije Tanasković će započeti već od sutra, pošto je danas uspešno operisan u Hesingpark klinici u Augzburgu, od strane doktora Ulriha Beniša.

Kako navode iz redova Partizana Nikola se oseća dobro posle zahvata, a mi mu ovom prilikom želimo brz oporavak i povratak na parket.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter