0
Evroliga

DUBLJEVIĆ PRED GOSTOVANJE ZVEZDI: Čeka nas prvi pakao u ‘Pioniru’, bio sam uplašen uoči svog prvog meča u toj dvorani

Objavljeno: 14.03.18 u 20:23

Ni jedna ekipa u Evropi ne može da dođe na gostovanje u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ i očekuje sigurne bodove, a toga je dobro svestan i centar Valensije Bojan Dubljević.

Crnogosrki reprezentativac je pre odlaska u Šapaniju nekoliko sezona proveo u ekipu Budućnosti, u čijem dresu je dosta puta nastupio protiv crveno-belih. Zbog toga je Dubljević bio interesantan sagovornih španskim novinarima pred gostovanje „slepih miševa“ u Beogradu, a uoči susreta sa Zvezdom visoki košarkaš se pristetio svog prvog profesionalnog meča, koji je odigrao baš u legendarnom „Pioniru“.

-Bio je to moj prvi profesionalni meč u ABA ligi, imao sam 19 godina i igrali smo protiv Partizana. Sećam se da smo dobili na kraju u poslednjim minutima. A pre tog meča sam bio pomalo uplašen zato što nisam znao šta da očekujem-, prisetio se Dubljević i nastavio:

-Hala Aleksandar Nikolić jedna je od najkomplikovanijih u Evropi. Navijači Crvene zvezde podržavaju svoj tim veoma jako, veoma su primetljivi, posebno u Pioniru. To je okruženje koje je veoma teško za igru protivnika. Znamo da nas čeka pravi pakao i moramo da se pripremimo za to-, rekao je Dubljević.

Crnogorski košarkaš ne krije da će u utakmici sa Crvenom zvezdom imati posebnu motivaciju.

-Svaka utakmica u Evroligi je velika motivacija sama za sebe, ali je činjenica da mogu da savladam Zvezdu prvi put u gostima nešto posebno za mene. Oni su u najboljem momentu u sezoni, posebno kod kuće. Daćemo sve od sebe i igraćemo kao tim kako bi imali šanse da dobijemo. Spremali smo se ove sedmice za okruženje koje nas čeka-, rekao je Dubljević.

Utakmica između Crvene zvezde i Valensije na programu je u sutra od 18;45 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter