6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

CRNO NA BELO VEST: Ostoja Mijailović obradovao Grobare i otkrio ko drži Partizan u blokadi

Objavljeno: 13.03.18 u 19:32

Upravni odbor Partizana zasedao je juče, a danas je prvi čovek kluba Ostoja Mijailović govorio o finansijama i problemima.

Ne cvetaju ruže u Partizanu kada su finansije u pitanju, ali lepe vesti stižu iz Humske. U razgovoru za ‘Sportski žurnal’, Ostoja Mijailović je otkrio jednu lepu vest, ali i jednu lošu.

Dobra je ta da su pojedini strani igrači posle pregovora oprostili pola dugovanja.

– Igrači imaju razumevanja za situaciju u kojoj se Partizan nalazi. Nekoliko stranih košarkaša je oprostilo 50 odsto svojih potraživanja, što je odlično i veliki uspeh za tim koji pregovara – istakao je za ‘Sportski žurnal’, Ostoja Mijailović.

On je takođe istakao da mnogi igrači pre žele da se dogovore sa Partizanom nego da idu na sud.

– Sa dosta igrača smo pričali. Želimo da potpišemo reprograme sa njima, da kroz godinu koja dolazi izmirimo obaveze koje imamo, da ne idemo da se sudimo. Ni njima, ni nama nije mesto na BAT-u.

Međutim, po njegovim rečima ima i onih koji su se odlučili na tužbu i stavili BAT zabranu.

– Veliki je problem jer imamo BAT od Nemanje Gordića za 50.000 dolara plus troškovi, kao i od Duška Vujoševića, sa troškovima taj BAT je 116.000 evra. Iskreno, ne znam kako ćemo se sa tim izboriti – priznao je Ostoja Mijailović.

Košarkaši Partizana su trenutno na mini odmoru.

0
0

6 Komentara

  1. Kakvi su ovi komentari,ne moze da nadje 170000 evra.Pa ko daje tolike pare na dodjes mi?!Da nece te vi sto komentarisete puni para da date bar po 1000 dinara.ccc Da vidim koji ce heroj da se isprsi? Zivimo u Srbiji

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko je bre ovaj klovn??? Nista konkretno ne prica, ako su neki igraci strani igraci oprostili 50% dugovanja redno je ime da im objaviš, ali tebi to sa imenima ne ide, ne znaš ni kome si dao trofej kupa da se igra sa njim, o kakvoj bre ti tituli pričaš a ne možeš da obezbediš 200.000€… Ne znam iz koje rupe je ovaj izašao, dal se uopste bavio kosarkom nekada??

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja nerazumem …jel i ti Ostoja kad ti je neko duzan oprastas polovinu duga.
    Alo jsd….partizan …prosli su casovi ljubavi.A DULO JE PLJUVO PO MILUTINOVU I GAGIĆU…
    SMEŠNI STE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter