0
Košarka

O TEU I SRBIJI: Moćna poruka Zvezdi od Bobija Marjanovića, ali – da li će igrati za reprezentaciju?

Objavljeno: 07.03.18 u 15:18

U intervjuu za ‘Eurohoops’ gorostasni centar govorio je o novom klubu, Los Anđeles Klipersima, saigraču Milošu Teodosiću, ali i reprezentaciji Srbije i planovima vezanim za ‘orlove’.

Boban Marjanović ‘procvetao’ je prelaskom iz Detroita u Los Anđeles. Iako to nije željena minutaža, veću šansu dobija u Klipersima nego u Pistonsima, pa je i njemu poraslo samopouzdanje i raspoloženje.

– Dobro mi je, ali još bolje je kada igraš sa igračem iz svoje zemlje. Miloš (Teodosić) mi je značajno olakšao period adaptacije, pomogao mi je oko mnogo toga – rekao je Marjanović za ‘Eurohoops’.

Marjanović, Teodosić, Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić, Nemanja Bjelica… Srbi polako osvajaju NBA i to raduje centra naše reprezentacije.

– Srbija ima odlične igrače. Poslednjih godina uradili smo mnogo toga dobrog na reprezentativnom nivou. Naša zemlja ima mnogo talentovanih košarkaša, a poznato je da Srbi imaju i dobre fudbalere, vaterpoliste i odbojkaše, iako smo mala zemlja – istakao je Marjanović.

Ipak, nije mogao da odgovori na pitanje da li će ponovo igrati za reprezentaciju u septembru.

– Ne razmišljam o tome trenutno. Fokusiran sam isključivo na pobede sa Klipersima.

Imao je i poruku za svoj bivši klub Crvenu zvezdu, koji je ostao bez očekivanog trofeja u Kupu Radivoja Koraća i pažnju usmerava na osvajanje ABA lige.

– Ostanite jaki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter