0
Evrokup

EVROKUP: Saletova mašinerija ne staje, Lučić i Jović ponovo odlični!

Objavljeno: 06.03.18 u 23:01

Tim iz Minhena je porazio Uniks sa 83:75 i stigao do 1:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrokupa.

Na svom parketu je i Ređo Emilija savladala Zenit rezultatom 83:75.

Sve u svemu jedno loše veče za ruske ekipe. Bajern i Venecija su na pobedu od polufinala pošto su stigli do vođstva u ovoj seriji, a revanš mečevi su na programu već kroz tri dana.

Bavarci su savladali tim iz Kazanja posle jednog egal meča u većem delu. Ravnopravna i ne toliko efikasna bitka do poluvremena, pa i početkom drugog, ali je Bajern u završnih deset minuta odlučio pitanje pobednika.

U nemačkom timu najbolji je bio Devin Buker sa 16 poena, dok su po 14 ubacili Vladimir Lučić i Džared Kaningem. Stefan Jović je za 27 minuta ubacio četiri poena, ali je bio najbolji asistent utakmice sa osam dodavanja.

Ređo Emilija i Zenit su odigrali nešto drugačiji meč u Veneciji. Rusi su bolje počeli i stekli solidnu prednost već u prvoj deonici, ali su poklekli već do poluvremena. Bon je napravio preokret i uspeo da do kraja sačuva prednost.

EVROKUP – ČETVRTFINALE (PRVI MEČEVI)

Utorak
Lokomotiva Kubanj – Gran Kanarija 79:74
Darušafaka – Budućnost 57:54
Ređo Emilija – Zenit 75:61
Bajern – Uniks 83:75

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter