0
Košarka

FOTO: StarSport

VTB LIGA: Jelovac i Marković blistali u svom međusobnom dvoboju, CSKA rutinski u Saratovu

Objavljeno: 04.03.18 u 17:26

Košarkaši Nižnjeg iz Novgoroda i Himkija odigrali su ovog popodneva vrlo zanimljivu utakmicu, u kojoj su gosti iz Podmoskovlja na kraju ipak slavili tesnu pobedu, rezultatom 82:79.

Ovaj susret obeležile su sjajne partije srpskih košarkaša, Stevana Jelovca u redovima domaćina i Stefana Markovića u timu Himkija, a na kraju je kao pobednik izašao nekadašnji plejmejker „orlova“.

Marković je bio drugi najefikasniji igrač u redovima svog tima sa 18 poena, uz pet skokova i tri asistencije. Jedini efikasniji od njega bio je Aleksej Šved koji je predvodio listu strelaca sa 26 poena.

Kod poražeog tima najviše se istakao novopečeni reprezentativac, Stevan Jeloviac, koji je nastavio da beleži sjajne partije koje su ga i preporučile selektoru Đorđeviću, ubacivši 22 poena, uz osam skovova i tri asistencije.

CSKA je bio ubedljiv u Saratovu, savladavši domaći Avtodor sa 110:98. Na ovom susretu sjajnu partiju pružio je Nando de Kolo, koji je ubacio čak 35 poena, a pratio ga je Vil Kljaburn sa 24.

Tako je ekipa Dimitrisa Itudisa upisala i svoj 15 trijumf iz 17 utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter