3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LEPE VESTI ZA PODGORIČANE: Partizan bez najboljeg igrača na parketu

Objavljeno: 04.03.18 u 18:51

Derbi 21. kola ABA lige između Partizana i Budućnosti startuje za desetak minuta u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a evo važne vesti za navijače crno-belih.

Četa Nenada Čanka biće oslabljena za neigranje svog najboljeg pojedinca Najdžela Vilijamsa-Gosa. Amerikanac se požalio na bol u zadnjoj loži, te neće biti u prilici da igra. Naravno, za Partizan to ne predstavlja problem, jer su se crno-beli već oprostili od plej-ofa za ABA ligu. Tako su ovo lepše vesti za navijače Budućnosti, a loše za pristalice Crvene zvezde koje očekuju poraz prvog pratioca na tabeli.

Najdžel Vilijams – Gos je ove sezone postizao 16,9 poena po meču za Partizan i imao je sedam skokova.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Petar Lazić

0
0

3 Komentara

  1. Ne da ne štima, nego ništa ne valja! Nisi ti na tom mestu da to konstatuješ, nego da to predvidiš i preduprediš! Treću utakmicu pokušavaš da zatvoriš“ pri rezultatu 1-0 besmislenim uvođenjem defanzivaca. Tri puta primamo gol I sve što imaš da kažeš je da nešto ne štima! Kako može da štima sa katastrofalnim Račićem (sam se preispitaj pod čijim pritiskom ga uopšte stavljaš u protokol), umornim i beskorisnim Milijašem već u 20. minutu, Milićem koji ne zna ni šta igra i ni sam se ne seća kada je poslednji put predriblao igrača a napadač je zar ne, kao i malodušnim i u špicu usamljenim Pešićem. Radonjićevi šutevi su više plod manjka ideja i samopouzdanja u prodor i dribling i nisu nikakva opasnost po protivnički gol. Ozbiljan je problem opšti pad forme kod gotovo svih igrača. Dok su Stojković i Rodić jedini bili u formi, još je na nešto i ličilo. Ali izgleda da je i tu došlo do zamora materijala, jer je Rodić igrao sve vreme, a Hajdin nije uspeo da uđe ni u protokol! Mnogo je pitanja i nedoumica, a navažniji mečevi u sezoni tek slede. PRST NA ČELO DOK NE BUDE KASNO!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovde stvari idu u pravom smeru, iznenadjujuce dobrom. Iskreno, ja sam mislio da ce zavrsiti dostavom narucenih helikoptera a da su price o davanju ovakvog statusa Momi puko prazno klepetanje. Ekonomski a tehnoloski pogotovo plus za Srbiju i njenu vojsku ova prica s ovim zavodom. Plus ako su u program o stavljanju domaceg naoruzanja uz ono koje je vec u paketu ukljuceni i nemacki inzenjeri ocito da price o stavljanju domaceg naoruzanja, modernizovanoj maljutki a posebno sistemu Pauk na 145icama takodje nisu bile bez povoda. Stvarno dobre vesti. Jedino bolje da se mozda podeblja“ nekako citava prica sa jos nekim brojem letelica i puna kapa. my customer essay

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter