0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: MEGA BEMAX/IVICA VESELINOV

VELIKI PEH ZA MLADOG KOŠARKAŠA: Evo kolika pauza čeka Jaramaza nakon nove povrede

Objavljeno: 02.03.18 u 18:15

Talentovani bek Mega Bemaksa baš nema sreće sa povredama, a zbog najnovije biće prinuđen da pauzira najverovatnije do kraja sezone.

Naime posle povrata sa reprezentativne akcije u kvalifikacijama za Mundobasket, Ognjen Jaramaz je doživeo prelom šake, a očekuje se da će oporavak trajati najmanje dva meseca.

Podsećamo, Jaramaz se pre mesec dana vratio na parket nakon duže pauze usled plućne embolije, a taman što se vratio u formu zadesio ga je novi veliki peh.

Tako će tim iz Sremske Mitroviće desetkovan ući u meč sa Zadraom, koji je na programu u ponedeljak u dvorani „Krešimir Ćosić“, pšto pored Jaramaza trenrer Dejan Milojević neće moći da računa ni na Kostju Kušidija, Stefana Fundića i Mihaila Jovičića.

-Meč sa Zadrom nam dolazi u jako nezgodnom trenutku, imali smo nekoliko pehova sa povredama, sada se na sve to nadovezao i problem sa Jaramazom. U pauzi zbog kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nismo bili kompletni, jer smo imali četiri reprezentativca, ali daćemo sve od sebe da pobedama završimo ABA ligu-, naveo je Milojević pred ovaj susret.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter