4
Košarka

FOTO: STARSPORT

RECEPT ZA USPEH: Pero Antić objavio sliku i razuverio sve ‘neverne Tome’ među navijačima (FOTO)

Objavljeno: 01.03.18 u 00:10

Na ovaj način makedonski centar pokušava da pokaže da u timu i dalje vlada harmonična atmosfera.

Prethodnih dana dosta se pričalo o sukobima u taboru Crvene zvezde, čak se pojavile informacije da su se potukli kapiten Branko Lazić i trener Dušan Alimpijević, kome je ‘žuti karton’ pokazao i najiskusniji u timu Pero Antić.

Da bi sve to demantovali, predsednik kluba Nebojša Čović je sa ‘izgrednicima’ organizovao vanrednu konferenciju za medije pre dva dana na kojoj su odbačene sve te sumnje i jasno je svima stavljeno do znanja da nikakvog sukoba nema.

Jasno je da je Zvezda rezultatski u blagoj krizi posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana, kao i teškog poraza od Bamberga u Nemačkoj, ali igrački sve je i dalje u najboljem redu.

To potvrđuje i slika koju je na Instagramu objavio Pero Antić sa zajedničke večere koju su večeras imali svi igrači i stručni štab crveno-belih.

0
0

4 Komentara

  1. sta srpski SENDVIC od SD zvezde-njenih klubova i filijale iz predgradja FMP pravi:.. !? koja tamo … u odnosu na celu sportsku Srbiju HARMONIJA vlada … slike od juce i danas … vise govore od bilo kojih reci …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter