0
Košarka

FOTO: FIBA WORLD CUP 2019

REKAO ŠTO MNOGI MISLE: Košarkaš sa naših prostora poručio FIBA – ove kvalifikacije su jedno veliko s***e!

Objavljeno: 27.02.18 u 11:19

Dosta diskusije se vodi oko ‘prozora’ kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci.

Kako se i moglo pretpostaviti, najveći gubitnici kvalifikacija jesu najjače reprezentacije čija okosnica su igrači iz NBA i Evrolige.

Pošto igrači iz tih takmičenja ne mogu da učestvuju u kvalifikacijama, reprezentacije su ne samo slabije već i u velikoj meri neuigranije. Reprezentacija Slovenije je sinoć doživela neočekivani poraz od Belorusije. Autsajder je slavio sa pola koša prednosti (93:92) potpuno neočekivano, a to je samo jedno od iznenađenja.

– Kvalifikacije su nepravilne, neregularne, hiljadu i jedna stvar se menja u poslednji minut. Ovo je jedno veliko s***e, ali svi smo mi u istim g*****a. Moramo to nekako da prihvatimo zato što nemamo uticaj na to, izjavio je Klemen Prepelič.

Slovenački košarkaš je bio propisno iznerviran nakon sinoćnjeg meča, a jedan od razloga je i što je bio jedan od krivaca za neuspeh pošto nije uspeo da pogodi slobodno bacanje koje bi Slovence odvelo u produžetak.

– Jednostavno ovo ne treba da dozvolimo kao šampioni Evrope. Branimo to ime svakoga dana. Ovakve utakmice sebi ne smemo da dopustimo. Neki su došli na meč kao da je prijateljska utakmica, kao da nije takmičarskog značaja.

FOTO:STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter