1
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZANE, REAGUJ: Košarkaš otkrio američkim medijima, crno-beli mogu lako da ostanu bez njega (FOTO)

Objavljeno: 25.02.18 u 11:24

Crno-beli se nakon osvajanja trofeja u Kupu Radivoja Koraća spremaju za Superligu, a finiš regionalnog takmičenja mogu da igraju rasterećeno.

Partizan više nema nikakve šanse za plasman na Fajnal for na kojem neće igrati po drugi put u svojoj istoriji.

Sledeće takmičenje za crno-bele bića Superliga. Očekuje se da će veću minutažu u njoj imati i oni mlađi košarkaši na koje Nenad Čanak svakako računa. Prvi na tom spisku jeste Marko Pecarski, mladi centar koji nije bio u Nišu na Kupu Radivoja Koraća jer se za to vreme nalazio u Sjedinjenim Američkim Državama na okupljanju najtalentovanijih košarkaša planete.

Pecarski je bio interesantan američkim medijima, a jedna od tema bila je i koledž karijera. Centar crno-belih je otkrio kako još uvek nema jasne planove o toku svoje karijere, te se nije odlučio da će nastaviti sa igranjem u Partizanu kada mu bude bio ponuđen profesionalan ugovor, pošto još uvek nastupa kao ‘stipendista’:

– Još uvek nisam potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom, tako da i dalje imam otvene mogućnosti. Nisam bio u kontaktu sa mnogo koledža, jer smatraju da sam potpisao profesionalni ugovor i da me to više ne zanima, ali i dalje sam na raspolaganju dok se ne odlučim za potpisivanje profesionalnog ugovora. U Srbiji će mi ponuditi profesionalni ugovor, pa ćemo videti. Još nisam doneo odluku, kazao je Pecarski.

Mladi košarkaš je tek pre par nedelja postao punoletan i trenutno je jedan od najvećih srpskih talenata. Po povratku iz Los Anđelesa zaigrao je za juniorski tim crno-belih i lider je te ekipe koja će večeras od 20 časova igrati finale kvalifikacionog turnira za Evroligu sa Crvenom zvezdom.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter