1
Košarka

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers Aleksa Avramovic Beograd, 22.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NIŠTA ‘SLABIJE’ OD TEODOSIĆA I ĐORĐEVIĆA: Pogledajte fantastičnu trojku Avramovića za pobedu Srbije nad Austrijom (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.18 u 23:34

Navikli su nas naši košarkaši tokom godina na izuzetne pogotke u poslednjim momentima mečeva, a selektor Aleksandar Đorđević i kapiten u odsustvu Miloš Teodosić dobili su konkurenciju kada su u pitanju najluđi koševi za trijumf nacionalnog tima.

Današnji heroj je Aleksa Avramović, čiji je „dalekometni hitac“ završio tačno tamo gde je želeo, za prednost Srbije 82:81, što su naši košarkaši uspeli da pretvore u pobedu.

Iako Austrijanci nikako nisu rival težine Hrvatske ili Španije, uzevši u obzir način na koji aktuelne kvalifikacije funkcionišu koš Alekse Avramovića, igrača italijanskog Varezea, dobija na „težini“.

A, ruku na srce, i pogodak sam po sebi je veoma lep.

Uživajte:

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter