2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Sin direktora banke morao da bude u Partizanu, za Mijailovića sam zdrav da ne mogu biti zdraviji!

Objavljeno: 15.02.18 u 14:49

Svaki intervju najtrofejnijeg trenera u istoriji Partizana izaziva ogromnu pažnju srpke javnosti, a izuzetak nije bio ni ovaj najnoviji.

Nedavno je Duško Vujošević pokrenuo tužbu protiv svog nekadašnjeg kluba zbog neizmirenih obaveza prema njemu, a u emisiji Ratka Femića trofejni stručnjak je istakao da se klup poneo vrlo nekorektno prema njemu.

– Sporazum o isplati mog duga na rate napisan je tako da u slučaju spora iza toga stoji arbitražni sud FIBA. Danas se priča kako je moj tadašnji advokat uhvatio Nikolu Pekovića na sentimentalnost što je u taj sporazum uključio BAT. Znači da su oni pravili strategiju da mi ništa ne isplate, rekao je Duško Vujošević, a preneo „Kurir“.

Selektor reprezentacije BiH se osvrnuo i na poslednje komentare aktuelnog predsednika Ostoje Mijailovića o njemu.

– Gospodin Ostoja Mijailović je za četiri meseca, koliko je u Partizanu, postao stručnjak za Duška Vujoševića. Iznosio je tezu da sam ja o svemu odlučivao, pa i o finansijama, te da sam kriv za ovakvu finansijsku situaciju. Posle je kazao da neće da polemiša zbog moje bolesti, a ja mu poručujem da sam za njega zdrav, zdravcat, ne mogu biti zdraviji. Ne znam da li je malouman pa sluša Todorića? Ne verujem da jeste, nego pravi konstrukciju kakva mu odgovara-, rekao je Vujošević, koji je otrio jednu zanimljivost iz perioda kada je sa klupe predvodio crno-bele.

– Tadašnji predsednik kluba Pavlović, koga je doveo Todorić, uzeo je kredit od Marfin banke, a ja tada nisam znao detalje uslova. Ustvari, imao sam obavezu da sin direktora banke – Nenad Stefanović mora da bude u timu.

To sam mogao da prihvatim, ali rekao sam da će igrati onoliko koliko zasluži. I jako malo je igrao…- zaključio je Vujošević.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter