0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SLEDEĆI KORAK: Čelnici Partizana idu u Barselonu!

Objavljeno: 12.02.18 u 20:27

Košarkaši Partizana su porazom u Ljubljani definitivno ostali bez plej-ofa ABA lige, a samim tim mogućnosti da budu učesnici Evrolige ili Evrokupa, ipak…

Pitanje koje muči navijače ‘parnog valjka’ jeste to koje će evropsko takmičenje sledeće godine igrati njihovi miljenici. Po plasmanu u ABA ligi to je najverovatnije FIBA Liga šampiona, mada je predsednik Partizana Ostoja Mijailović najavio drugi scenario.

– Uradićemo sve kako bismo igrali Evrokup i naredne sezone. Pokušaćemo da dobijemo „vajld kartu“. Ići ću na sastanak u Barselonu, u sedište Evrolige, da vidim šta može da se uradi. Na sve načine ću pokušati da sačuvam Partizan u Evropi – istakao je Ostoja Mijailović za Informer.

Pored borbe za evro-scenu, Ostoja Mijailović je najavio i bitku za bar jedan trofej u preostala dva takmičenja.

– Očekuje nas Kup Koraća, ali i domaće prvenstvo. Nadam se da možemo da osvojimo trofej na nekom od preostala dva takmičenja. Mi ćemo u svakoj utakmici ići na pobedu, pa ćemo videti dokle će nas to odvesti – zaključio je Mijailović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter