4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NENAD ČANAK: Utakmicu smo izgubili zahvaljujući našim glupostima

Objavljeno: 11.02.18 u 09:22

Košarkaši Partizana su sinoćnjim porazom od Olimpije definitivno izgubili i poslednju šansu da se nađu među četiri najbolje ekipe na kraju sezone.

Iako su najvećim delom utakmice bili bolji rival i držali rezulatsku prednost, u nekoliko navrata i dvocifrenu,crno-beli su svojim greškama dopustili Ljubljančaima da se vrate i na kraju posle produžetka upišu pobedu.

Trener beogradskog kluba, Nenad Čanak, smatra da je njegova ekipa ispustila veliku šansu, da ugrabi pobedu koja im se nudila u „Tivoliju“.

– Bila je ovo utakmica koja nam se nudila, a koju smo samo zahvaljujući našim glupostima uspeli da izgubimo. Na pet minuta do kraja imali smo 10 razlike, to ne sme da se ispusti u utakmici ovakvog tempa i intenziteta. Događaju se početničke greške, ne možemo da izvedemo loptu iz auta, posle čega primimo trojku… Onda smo i u produžetku imali otvorenu situaciju nas, ali smo opet pravili loša rešenja u napadu, što je rezultiralo porazom-, rekao je razočarani Čanak nakon meča.

Sličnog mišljenja bio je i mladi bek Partizana, Aleksandar Aranitović.

– Znali smo kakva nas utakmica očekue, ali napravili smo greške koje nismo smeli. Ispustili smo nekih 8-9 razlike. Olimpija je iskusna ekipa koja je to iskoristila, na kraju i zasluženo pobedila-, istakao je bek crno-belih.

0
0

4 Komentara

  1. Canak koga ti krivis?ovaj aranitovic ti igra zadnjih 20 min a covek nema blage veze sa vezom. 5 sek do kraja ceo tivoli ti vice da uzmes time aut ti nista,igras na marinkovica zadnju sekindu a znas da on nema srca da sutne u zadnjoj sekundi. Jednom recju nemas pojma.

    0
    0
    Odgovori
  2. A,oterali Mutu… Jel vam je i sad Muta kriv? Covek se prihvatio posla,jer niko nije hteo. Nemaju tim nikakav,a Muta ne valja,ccc

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter