7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: PETROL OLIMPIJA/ALES FEVZER

PORAZ KOJI BOLI: Navijači Partizana, razočarani – pale i teške reči, a javili su se i zvezdaši (FOTO)

Objavljeno: 10.02.18 u 23:45

Crno-beli su ponovo ove sezone prokocikali sigurno vođstvo i pretrpeli ukupno deseti poraz u ABA ligi.

Uprkos tome što je Mornar takođe izgubio, današnjim porazom je Partizan izgubio svaku šansu za fajnal-for regionalnog takmičenja.

Imali su izabranici Nenada Čanka lepu situaciju, poraz Barana koji daje novu nadu i siugrnu prednost protiv Olimpije u Ljubljani. A onda neverovatan pad u poslednjoj četvrtini, promašaj Vona za pobedu pa poraz u produžetku.

To se može i nazvati karakteristikom crno-belih u ovoj sezoni, a jedan od najvećih preokreta imao je baš Mornar u ‘Pioniru’ protiv Partizana. Taj meč je verovatno i rešio sezonu tako da uprkos današnem porazu, u Baru može da se slavi.

Sa druge strane, iako su male šanse bile na strani crno-belih da se plasiraju u plej-of, navijači su verovali dok je god bilo šanse. Sada kada je više nema, usledio je revolt kod dela publike crno-belih, pogotovo zbog načina na koji je pretrpljen ovaj poraz.

0
0

7 Komentara

  1. Ovaj poraz zapravo ne boli! Bolelo bi više, recimo, da je Partizan dobio pa onda da dobije i preostale dve i na kraju ne ide u plejof zbog lošijeg međusobnog skora sa Mornarom.
    Iskreno crno-beli ne bi imali šta da traže u plejofu pa je ovako u sadašnjoj situaciji najbolje.
    Potrebno je resetovanje kluba iz korena pa onda povratak na stazu slave.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne čujem dobro, kukajte jače, kme, kme….Biće bolje u sledećem veku, nadajte se ! Smeta li vam i sada porodica Pešića, Gurovića, Čovića ?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne čujete se , zašto šutite glodari ? Da ste samo malo više poštovali druge i bolje od sebe bili bi u plej ofu jer bi vas Zvezda pustila kao i prethodne tri godine ali vaš Mijailović hoće da drži moralne pridike! Što bi rekao naš narod ,,skapava ,a preti“. Ali vi živite od nade i prošlosti , sadašnjost pripada Zvezdi .

    0
    0
    Odgovori
  4. Партизану је једини спас ангажовање свих легенди. Дуле за председника или саветника, Џикић за тренера, да се поново ојача школа, успостави систем и помоћ наших странаца у виду играча (Ђорђевић, Обрадовић). Да добијемо неког ко тамо није у првом плану. Ако се то не деси црно нам се пише, јер ово не води ничему. Сваке године се прави нови тим који је све гори. Сада је Новица кошаркашки Саша Илић jер једино он има вредност за Партизан.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter