3
Košarka

BOGDAN UPUTIO AMERE: Kucajte na ‘jutjubu’ – ‘trener davi Bogdanovića’! (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.18 u 10:50

Srpski košarkaš posle sjajne partije protiv Čikago Bulsa je američkim novinarima pričao i o metodama Duleta Vujoševića dok je bio član Partizana.

Bogdan Bogdanović odigrao je noćas sjajnu partiju protiv Čikago Bulsa i trojkom preko dvojice igrača postao junak ‘kraljeva’ u pobedi od 104:98.

Posle meča bio je veoma raspoložen u razgovoru sa novinarima, a jedno od najzanimljivijih pitanja odnosilo se na slučaj isključenja centra ‘bikova’ Robina Lopeza, koga su sudije isključile.

Američki novinari su Bogdanovića pitali da li se njemu to nekada desilo.

– Mislim da nije. Možda jednom u timskim tučama, ali ne individualno. Zapravo, trener me je jednom isključio, u Partizanu! Možete da pronađete na ‘jutjubu’. Ukucajte ‘trener davi Bogdanovića’. Bilo je to kao srpski odnos oca i sina. Tada me je izbacio, kao i u jednoj utakmici pre. Ali, sudije nisu – objasnio je Bogdanović.

FOTO: STARSPORT

U SAD navijači aplaudiraju igračima čak i kada naprave atraktivan potez protiv njihove ekipe, dok to u Evropi nije slučaj, što je Bogdan pojasnio.

– Dolazim iz Evrope i tamo ako bi neko zakucao preko tvog igrača, nećete čuti oduševljenje. U zemlji iz koje ja dolazim, taj bi dobio zvižduke, povike, neke lude stvari – objasnio je Bogdanović.

(Izvor: youtube / Cowbell Kingdom)

0
0

3 Komentara

  1. @Milan A izvini druze je l si nekad trenirao neki sport?! Pa to i jesmo mi, ja znam za gomilu slucajeva gde su treneri u mladjim kategorijima samarali igrace! Da ne pricam o cvrgama i macolama… tako da to jesmo mi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolje se bavi kosarkom jer to dobro znas, komentare zaboravi jer ne brukas samo sebe nego ceo svoj narod. Zbog ovakvih koji neke nenormalne stvari kao sto je davljenje pokusavaju da predstave kao nesto svakodnevno i normalno ceo svet nas smatra cudacima, da ne upotrebim neku jacu rec.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter