0
AdmiralBet ABA Liga

Stefan Jovic Dusko Vujosevic Ilija Belosevic Dejan Radonjic KLS Kosarkaska Liga Srbije finale play off 2. utakmica Partizan - Crvena Zvezda Jun 15. 2015. Beograd, Srbija, (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OVO BI BILA PRAVA EKSPLOZIJA: Dejan Radonjić i Duško Vujošević dobijaju posao u istom klubu?!

Objavljeno: 04.02.18 u 11:47

Dejan Radonjić i Duško Vujošević mogli bi da postanu izuzetno bliski saradnjici u skorijoj budućnosti!

Kako prenosi slovenački „Dnevnik“, čelnici ljubljanske Olimpije žele da „zmajeve“ vrate u vrh košarke na Balkanu, pa za sledeću sezonu spremaju dva poprilično bombastična potpisa.

Mesto trenera namenjeno je Dejanu Radonjiću, bivšem treneru Crvene zvezde, koji je od odlaska sa klupe crveno-belih na kraju prošle sezone bez posla. Iako se spominjalo da bi mogao da preuzme neku ekipu iz Evrolige, to se nije dogodilo još uvek, pa nije isključeno da Radonjić stigne u Ljubljanu.

A na poziciji savetnika bio bi Duško Vujošević, najtrofejniji stručnjak u istoriji Partizana, koji je, navodno, već poslao „pozitivne signale“ u Ljubljanu, ali je još uvek nepoznato da li bi u tom slučaju ostao na mestu selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter