0
Košarka

FOTO: STARSPORT

OČEKIVANO: Saša Obradović na Ol staru VTB lige

Objavljeno: 29.01.18 u 19:53

Veliko priznanje za srpskog trenera na njegov 49. rođendan.

Srpski košarkaški trener Saša Obradović je na svoj 49. rođendan dobio izuzetan poklon u vidu velikog priznanja VTB lige. Obradović je pozvan da na predstojećem Ol star meču VTB lige u Sankt Petersburgu, predvodi ekipu ’Svetskih zvezda“.

Obradović sa velikim uspehom vodi Lokomotivu Kubanj koja zauzuma prvu poziciju u VTB ligi u veoma jakoj konkurenciji ekipa kao što su CSKA Moskva, UNIKS, Himki i Zenit. Srpski stručnjak je rekao da je ponosan što je dobio priliku da ima ovako važnu ulogu u velikom događaju.

– Biti izabran za trenera Ol star tima, među toliko sjajnih trenera u VTB ligi je velika čast i privilegija. Radiću još vrednije da ispunim sva naša očekivanja. Želeo bih da se zahvalim svojim igračima koji mi pružaju podršku i koji mi olakšavaju posao. Želim da se zahvalim i svim navijačima Lokomotive koji su me podržavali od prvog dana otkako sam došao. Osećam da imam veliki zadatak i dužnost da opravdam njihovo poverenje, rekao je Obradović.

Meč svih zvezda VTB lige zakazan je za 17. februar i protiv Obradovićevih „Svetskih zvezda“, igraće tim „Ruske zvezde“ koji predvodi Vasilij Karašev, trener Zenita. Oba trenera će sastave svojih ekipa objaviti prvog februara.

Pored izuzetnih rezultata u VTB ligi, Obradovićev tim briljira i u Evrokupu. Lokomotiva Kubanj se nalazi na prvom mestu grupe G Top 16 faze kontinentalnog takmičenja, gde do sada ima pobede u svih 14 utakmica i smatra se jednim od favorita za osvajanje trofeja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter