7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DEFINITIVNO: Zvezda bez dvojice nosilaca na Olimpijakos, ali jedna vest će obradovati Delije

Objavljeno: 25.01.18 u 19:21

Košarkaši Crvene zvezde sutra dočekuju vicešampiona Grčke, u okviru 20. kola Evrolige a uoči ovog susreta trener crveno-belih, Dušan Alimpijević, suočava se sa velikim kadrovskim problemima.

Dugo je trajala neizvesnot oko toga hoće li povređeni Džejms Feldin i Pero Atnić biti spremni za meč sa Olimpijakosom, odnosno hoće li najnovije pojačanje, Alen Omić upisati svoj debi u ovom susretu.

Prvi je iz kombinacije za ovu utakmicu ispao Feldin, što je trener Alimpijević i potvrdio na konferenciji za novinare, a sada je definitivno da ni Antić neće biti u prilici da pomogne svojim saigračima.

Ipak, postoji i jedna dobra vest za navijače Zvezde, a ona glasi da je novi centar srpskog šampiona, Alen Omić spreman za svoj debi u crveno-belom dresu i on će u petak pokušati da što bolje nadomesti nedostatak Antića u reketu.

Utkamica između Crvene zvezde i Olimpijakosa na programu je sutra od 19 časova, u hali „Aleksandar Nikolić“.

0
0

7 Komentara

    • Zasto bih delije nile protiv Omica zato sto je musliman ..svasta…pa koliko muslimana igra u fk pa im niko ne zvizdi osim ako slabo igraju….

      0
      0
      Odgovori
      • Ovaj nam je komšija(njegov narod je ubijao naš narod). Kikanović je takodje bio na meti, ali je bojkot bio i zbog uprave, kikanovića i naravno zbog nepotrebne političke lige koja uništava domaća prvenstva i pokušava da izleči političke rane koje su devedestih otvorili i zavadili ljude/kumove itd… ovaj dečko da napusti zvezdu. Sramota ako delije budu pruzale podršku, neče imati obraz, a i pogaziće svoj stavove…

        0
        0
        Odgovori
      • Pritom dečko kojeg braniš je izjavio da je ateista, što je možda čak još i gore. To je sektaš onda. Kako može ateista biti obrezan!?

        0
        0
        Odgovori
        • Ali si duhovit, neko sa takvim imenom je obrezan i musliman…može da izjavi i da je pravoslavac ateista on zna šta je i odakle je poreklom ali i poreklo svog porekla je srpsko naravno…pravi delija je od basketa digao ruke, vidite da ne idu uopšte karte skupea i klub nije kakav bi trebao da bude i da izgleda. Za jednu sezonu je vraćen dug 16mil. Asve sezone posle te su u dugovima do guše. Jasno je jedno da čović učaze u tim toliko da bude ispred partizana samo a ostatak sebi u džep. Raspao se tim koji bi ove godine daleko došao. Ali nisu tu pare nego i odnosi u klubu. Tako je i partizan u fudbal dva igrača i trenera oterao a imali su istorijslu sezonu večiki niz pobeda i preokret.čović je počeo loše da vodi klub. Zvezda ako je veliki tim treba da ima tiđ da igrači opravdaju to u evropi a ne ovo. Sa ovima titulu u aba teško da uzmemo…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter