0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POSLE POBEDE U ‘KLASIKU’: Nenad Čanak o pojačanjima!

Objavljeno: 20.01.18 u 23:26

Partizan je savladao Cibonu u veoma važnom meču u borbi za plej-of, a meč su obeležila pojačanja Kvanme Von i Bondža Si.

Trener crno-belih Nenad Čanak je posle meča govorio o Amerikancu i Francuzu, s tim da je Bondžu Sija malo iskritikovao zbog odbrane.

– Ostaje nam vremena da uklopimo dva nova igrača, koji sigurno imaju kvalitet, ali je potrebno vreme za njihovo uklapanje. Si je dva puta ispao u odbrani, što je demoralisalo ekipu, ali smo to korigovali – istakao je Nenad Čanak.

Šef stručnog štaba ‘parnog valjka’ je govorio i o toku utakmice sa Cibonom.

– Značajna pobeda koja nas ostavlja u borbi za četvrto mesto. Otvorili smo utakmicu jako dobro defanzivno, ali smo potom dopustili bivšim evroligaškim igračima Tomasu i Žoriću da se razigraju i kazne svaku našu grešku. Pogrešio sam što sam želeo da novi igrači Von i Si što pre integrišu. Čak i po cenu deficita u rezultatu. To je nemoguće sa jednim treningom. Sve je rezultiralo lošom drugom četvrtinom. U drugom poluvremenu smo odigrali sa boljom kocentracijom u odbrani. Iskontrolisali smo defanzivni skok i zaigrali bolje u napadu. Dobili smo jednu ratničku utakmicu.

Partizan sledećeg vikenda gostuje Crvenoj zvezdi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter