0
AdmiralBet ABA Liga

POSLE ČETIRI GODINE PAUZE: Erazem Lorbek se vraća košarci, i to u svom klubu iz juniorskih dana

Objavljeno: 19.01.18 u 18:37

Bivši reprezentativac Slovenije i legenda evropske košarke vraća se ‘igri pod obručima’ posle gotovo četiri godine pauze.

Legendarni krilni centar Unikahe, Lotomatike, moskovskog CSKA i Barselone ponovo je u Ljubljani na treninzima Olimpije, čiju je juniorsku školu prošao i nekada je bio član ‘B’ tima.

Erazem Lorbek se priključio treninzima Olimpije i trenira sa njima, ali je ‘unapred’ rezervisan za regionalnu ABA lige, što vodi ka tome da će verovatno ovih dana potpisati ugovor sa ‘zmajčekima’.

Krilni centar trenutno ima 33 godine, a nije igrao profesionalnu košarku još od sezone 2013/2014 kada je doživeo tešku povredu kolena. Od tada je pokušavao da se vrati, ali nije uspevao da prođe probe i lekarske preglede u Limožu i Sasariju.

U Olimpiji je već njegov rođeni brat Domen Lorbek koji je godinu dana mlađi i ove sezone je važan deo slovenačkog tima sa 27 minuta, 12 poena i 2,5 asistencije po meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter