3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NENAD ČANAK OTKRIO: Evo kada debituju Si i Von…

Objavljeno: 19.01.18 u 13:08

Košarkaški klub Partizan dobio je dva nova pojačanja, a Grobari sa nestrpljenjem čekaju njihov debi u crno-belom dresu.

Čekanju je došao kraj. Kako stavri stoje Francuz Bondža Si i Amerikanac Kvame Von će debitovati već u subotu protiv Cibone u jugoslovenskom ‘klasiku’. To je najavio trener ‘parnog valjka’ Nenad Čanak.

– Gostuje nam Cibona, a naši dueli sa njima su kroz istoriju uvek bili zanimljivi. Sudar dva bivša šampiona Evrope uvek pobuđuje posebnu pažnju, a tako je i ovog puta. Na samoj utakmici, mi ćemo pokušati da nastavimo niz dobrih igara i da što je bolje moguće uklopimo dva nova pojačanja. Ne treba očekivati mnogo od njih u sutrašnjem meču, ali nemamo mnogo vremena i moramo da ih u što kraćem roku uklopimo u tim. Očekuje nas meč protiv iskusne Cibone koja ima igrače sa dosta abaligaških utakmica u rukama i nogama. Znaju da igraju košarku i ako im dopustimo da uvedu utakmicu u njihov ritam, imaćemo puno problema. Ipak, sudeći po tome kako treniramo, verujem da imamo dobre šanse da pobedimo – rekao je Čanak za klupski sajt i dodao:

– Znamo šta nam je cilj i znamo da nas do njega vodi samo pobeda. I Cibona i mi smo dosta promenili sastav u odnosu na prvi duel, imamo nove trenere i igramo drugačije. Naše igre u poslednje vreme, daju nam pravo da verujemo u trijumf, a nadam se da ćemo do njega doći uz podršku sa punih tribina.

Partizan podseća svoje navijače da je ulaz u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’ slobodan. Utakmica se igra u subotu od 19 časova.

0
0

3 Komentara

  1. Kakav ,,klasiko,“ mislili ste reći,,dva kluba koja se bore za opstanak“ ? Koga vi palite , neće niko da ih gleda pa pravite predstavu kao da se igra neki važan derbi !

    0
    0
    Odgovori
    • To su dva bivsa prvaka Evrope i to ce zauvek ostati zapisano,hteli vi FMP-ovce da priznate ili ne!Mozda ce vak gospodin svemoguci,tkzv.dr Covic,kupiti i tu Euroligu jednom a ima nade dokle god je Kosovo srce Srbije!

      0
      0
      Odgovori
      • Zato ce te da prodete i vi i oni kao bivsi 3 prvak evrope Jugoplastika ili se bese sad zove Split.I za tvoju obavestenost i mi smo osvojili evro kup ,kup pobednika kupova dok ste vi (vukli serpe) igrali drugu ligu pa niste ni znali sta je evropa.,i to ce ostati zapisano zauvek.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter