0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

BASKET 3X3: Ameri više ne smeju pred Srbe!

Objavljeno: 19.01.18 u 10:25

Svetsko prvenstvo u basketu 3X3 održaće se početkom juna na Filipinima, a veliko iznenađenje je nepojaviljivanje jedne selekcije.

Manila je domaćin sledećeg Svetskog prvenstva u basketu 3X3. Zlatnu medalju u konkurenciji muškaraca brani Srbija predvođena Dušanom Doovićem-Bulutom, Dejanom Majstorovićem, Markom Ždrelom i Markom Savićem. U muškoj konkurenciji takmičiće se 20 zemalja, a zanimljivo je to da na Svetskom prvenstvu neće biti Amerikanaca. Tu su Brazil, Kanada, Hrvatska, Ekvador, Estonija, Japan, Jordan, Kirgistan, Letonija, Mongolija, Holandija, Novi Zeland, Nigerija, Filipini, Poljska, Rumunija, Rusija, Srbija, Slovenija i Ukrajina.

Kod dama Srbije nema, ali je tu SAD. Titulu brani Rusija, a tu su još selekcije Andore, Argentine, Kine, Češke, Francuske, Nemačke, Mašarske, Irana, Italije, Kazahstana, Malezije, Holandije, Filipina, Španije, Švajcarske, Trukmensitana, Ugande i Venecuele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter