8
Košarka

FOTO: EUROCUPBASKETBALL.COM

NOVO POJAČANJE ZA PARTIZAN: Posle Vona stiže još jedan stranac, bivša velika nada Francuske i atraktivno krilo!

Objavljeno: 17.01.18 u 12:10

Crno-beli su dobili još jednog novajliju koji pokriva pozicije krila i krilnog centra.

Reč je o francuskom internacionalcu koji dolazi iz Grčke, odnosno atinskog AEK-a.

Partizan je završio još jedno pojačanje nakon Kvame Vona, a to je Bondža Si. Radi se o 27-godišnjem francuskom igraču i nekadašnjem studentu koledža Nju Meksiko Stejt. Nekadašnja veklika nada francuske košarke, seniorsku karijeru je započeo u Po Ortezu, potom igrao za Nansi i Asvel da bi prošlog leta pojačao AEK.

Već do kraja nedelje bi trebalo da dođe do dogovora između Sija i Partizana, a ono što će crno-beli dobiti jeste jedan veoma dobar šuter izvan linije 6,75 sa odličnim fizičkim predispozicijama.

Tim Nenada Čanka je napustio Patrik Miler koji je otišao u Gazijantep, ali su stigli Đorđe Gagić i Kvame Von koji tek treba da debituje u crno-belom dresu. Prema informacijama do kojih je stigao HotSport, Si pripada agenciji BeoBasket čiji je prvi čovek Miško Ražnatović. baš kao što je to bio slučaj i sa Đorđem Gagićem koji je pre izvesnog perioda potpisao za crno-bele.

0
0

8 Komentara

  1. @hm decko pogresan sajt pogresan klub i pogresna velicina, kukaj na Covica i Vucica ako ti je toliko stalo do Srbije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ostoja, mic po mic sve sto je najavio bogami, sve to lepo ispuni. Dok je sve vise ovih iz predgradja na nasim vestima to samo znaci da se i dalje tresu kad se pomene KK Partizan. Kao u vreme Duleta.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mislim da im netreba sada niko od igraca, 4 mesto u ABA ligi je nemoguce koje im nista ne znaci i taj euro kup i tih 10 utakmica od koji ce 8 sigurno da se izgubi.. Bolje bi bilo kada bi se zrtvovali 3-4 sezone da se vrati dug od 7 miliona € i posle toga se 3 sezone pravi tim i da se napada prvo mesto i euroliga..

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa ovo je osmi stranac ove sezone!!! Otpustili 2 centra stranca, 2 pleja stranca, jednog prodali, otpustili trenera, otpustili Stevanovica…. sve planski

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter