4
AdmiralBet ABA Liga

BONDŽA SI OTKRIVA: Dalo mi je pričao o Partizanu, jedva čekam da istrčim pred navijače!

Objavljeno: 17.01.18 u 21:35

Najnovija akvizicija košarkaškog kluba Partizana već je stigla u Beograd, a njegov debi bi možda mogao da se očekuje već za vikend kada u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ dolazi Cibona.

Dolazak Francuza, koji pokriva pozicije krila i krilnog centra, iznenadio srpsku javnost pošto je došao bez ikakvih najava, ali kako novi košarkaš Partizana kaže, život je nepredvidiv.

– Nikada ne znate gde će put da vas odvede. Najvažnije je da sam sada ovde i radujem se igrama u Partizanu – rekao je Bondža Si novinarima po dolasku u Beograd.

O svom novom klubu Si se, kako kaže, informisao od svog zemljaka Borisa Daloa, koji je za dve godine u crno-belom dresu postao ljubimac Grobara, iako nažalost nije uspeo da ostvari svoj pun potencijal.

– Poznajem Daloa, čuli smo se pre mog dolaska ovde. Pričao mi je sjajne stvari o Partizanu. Rekao mi je da mu je bilo sjajno u klubu i nadam se da će tako biti i meni – rekao je Si, koji ističe da jedva čeka da istrči pred navijače, o kojima mu je Dalo bez sumnje dosta pričao:

– Najvažnije je da ostvarujemo pobede, to motiviše sve igrače. Nadam se da ćemo imati dobar finiš sezone. Naravno, raduje me i što ću igrati pred sjajnim navijačima – rekao je Si.

0
0

4 Komentara

  1. Još ne znaš u kakvu rupu si došao ! Nikom ništa ne plaćaju a obećavaju. Kad stvore obavezu vrše pritisak na igrača da se odrekne potraživanja. Prava rupa iz koje se ne mogu izvući zbog zla koje izlazi iz franjavaca .

    0
    0
    Odgovori
    • Koje vi pare trosite,keve ti?One ukradene sa Kosova ili one koje su stecene znanjem sa ekonomskog fakultetu u Silerovoj?Pitanje je sad!?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter