2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN U LAKTAŠIMA: Da pobedom ostanemo u plej-of trci

Objavljeno: 13.01.18 u 14:28

Crno-beli sutra od 17 časova u Laktašima igraju protiv Igokee u okviru 16. kola regionalnog šampionata.

‘Parni valjak’ nastavlja trku za plej-of regionalne, ABA j.t.d. lige. Iz Humske su crno-beli ovog jutra krenuli put Republike Srpske, gde će se sutra od 17 časova sastati sa Igokeom u Laktašima.

Sa sedam pobeda u dosadašnjem toku šampionata, crno-beli se nalaze u krugu timova koji se bore za ulazak u polufinale. Trener Partizana, Nenad Čanak, očekuje da njegov tim sutra odigra čvrstu utakmicu.

– Pokušaćemo da pobedom ostanemo u trci za četvrtim mestom. Čeka nas utakmica protiv iskusne ekipe koja je pojačana novopridošlim Amerikancem, Artisom. Očekujem da odigramo čvrstu utakmicu i da pokažemo napredak u odnosu na utakmicu pre – istakao je Čanak.

Centar crno-belih, Đoko Šalić je pre polaska na put izjavio:

– Znamo da nas samo pobeda ostavlja u trci za plej-of. Imali smo skoro 10 dana pauze između utakmica što smo iskoristili da radimo na nekim svojim nedostacima. Moramo biti čvrsti, odlučni i disciplinoviani tokom cele utkmice. Jedino na taj način možemo doći do trijumfa protiv Igokee koja odlično igra na svom terenu – naglasio je Šalić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter