0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POZNATI NOVINAR TVRDI: Plejmejker napušta Partizan, ali dolazi pojačanje pod košem! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.18 u 09:40

Nije još mnogo vremena preostalo za registraciju igrača pred završnicu ABA lige, pa crno-beli ukoliko žele da ojačaju tim moraju to da učine što brže.

Sam predsednik Partizana, Ostoja Mijaijlović je nakon potpisa Đorđa Gagića najavio da će tim uskoro pojačati još jedan igrač na centarskim pozicijama, a rešenje se izgleda polako nazire.

Prema pisanju poznatok košarkaškog novinara, Dejvida Pika, crno-bele bi uskoro mogao da pojača Ivan Marinković, koji je dres beogradskog kluba već nosio u periodu od 2011. do 2013. godine, a klub je napustio bez veće šanse u prvom timu.

Marinković koji je prošle sezone, dok je nosio dres Zadra, bio jedan od najučinkovitijih centara ABA lige sa 17,7 poena i šest skokova po utakmici, trenutno nastupa za turski Ješilgiresun odakle je nedavno u Humsku stigao i Gagić.

Isti novinar navodi da je prelazak plejmejkera Partizana, Partika Milera u Gancijatep gotova stvar, a beogradski klub bi na konto obeštećenja trebao da inkasira 100. 000 dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter