0
Evrokup

EVROKUP: Danilo Anđušić potopio rivala iz Partizanove grupe

Objavljeno: 09.01.18 u 22:47

Ekipa UNIKS-a je na gostujućem parketu rezultatom 67:66 savladala Limož.

Jedan od najboljih u ruskom timu bio je bivši reprezentativac i igrač Partizana – Danilo Anđušić.

Od samog starta je sve išlo ka tome da ćemo imati uzbudljivu završnicu u Francuskoj. Tim iz Kazanja je imao veoma loš ulazak u meč i samo 10 poena za prvih 10 minuta. Limož je to mogao ubedljivije da kazni, ali je ipak došao do prednosti od sedam poena na kraju te deonice. Usledio je uspon u igri gostiju, ali su Francuzi gotovo celo vođstvo uspeli da očuvaju do poluvremena.

U drugom poluvremenu UNIKS stiže do izjednačenja. Poenterski, to je bila najbolja deonica koju su odigrali Rusi večeras, prednost je anulirana i zagarantovano je da će u poslednjih 10 minuta biti veoma uzbudljivo. Tako je i bilo. Sredinom četvrtog kvartala gosti prave seriju 9:1 kojom su bili na korak od pobede, ali se Limož vraća i odgovara serijom kojom dolazi na posed od izjednačenja. Mirnije ruke su bile u redovima gostiju u finišu, što ke bilo i ključno za pobedu.

Danilo Anđušić je meč završio sa 12 poena, dok je jedino Lazme u gostujućem timu imao više – 13. Vilijam Hauard je na drugoj strani bio najbolji sa 14.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter