2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MUTA NIKOLIĆ O SLUČAJU ‘ZAGORAC’: Bivši trener crno-belih odgovorio predsedniku Partizana

Objavljeno: 08.01.18 u 20:49

Miroslav Nikolić je uz dosta pompe i prepucavanja napustio Partizan, a jedna od stvari koje navijači zameraju bivšem treneru jeste transfer Radeta Zagorca.

Nikolić je u jednoj izjavi pre par nedelja istakao da je Rade Zagorac navodno tražio veliku platu, zbog čega je predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao da je tim komentarom „upropastio transfer“.

Ništa nisam slagao za Zagorca. Ali ako misle da sam kriv, neka bude tako. Mene istina ne pogađa, a druge izgleda pogađa. Takav sam tip, nisam demagog i diplomata. Posebno nikada neću dozvoliti da mi menadžeri sastavljaju tim, rekao je Nikolić, a preneo Informer.

Potom je dodao:

Kad sam došao, postojao je jedan plan, a onda se to vrlo brzo promenilo. Ja sam želeo da pravim igrače i da vratimo dugove. Bio sam spreman da izdržim lavinu napada navijača i medija i da za narednu sezonu napravim tim koji će napasti plasman u Evroligu. Na kraju je ispalo da sam bio samo kolateralna šteta, zaključio je aktuelni trener Dinamika.

0
0

2 Komentara

  1. A sta druze svaka cast si citiao izjavu Ostoje kolika mu je bila plata u Partizanu a zna da prica za druge al nebitno to. I ja bi se oberucke prihvatio da budem trener za te pare makar na mesec dana da kupim jedan stancic odma. Da se razumemo muta mi je mnogo drag lik jeste grobar i zna kosarku .

    0
    0
    Odgovori
  2. Muto,svaka tebi čast,što si uopšte prihvatio da vodiš Partizan u takvoj situaciji. Sa takvim timom,nijedan trener ne bi ništa uradio. Bilo bi bolje da si ostao,ali politika je to… Sve najbolje Muto Grobaru

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter