0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MISIJA USPELA: Za ponedeljak zakazana promocija Marine Maljković

Objavljeno: 06.01.18 u 13:51

Najuspešniji selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Marina Maljković, od ponedeljka će se vratiti na tu funkciju.

Srbiji je donela titulu šampiona Evrope, bronzu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a onda se povukla. Greška. Ne mogu zlatne devojke bez Marine Maljković, a ni ona bez Ane Dabović, Jelene Milovanović, Sonje Petrović

Zato će ta greška biti ispravljena koliko već drugog dana Božića. Na adresu beogradskih medija stigla je potvrda nedavne vesti da će Maljkovićeva ponovo preuzeti žensku reprezentaciju Srbije.

To će učiniti u ponedeljak u Kući košarke na promociji kojoj će prisustvovati predsednik KSS Predrag Danilović i potpredsednica KSS zadužena za žensku košarku Ana Joković.

Marina Maljković će ovu funkciju obavljati paralelno sa obavezama na mestu trenera Galatasaraja.

Prvi sledeći cilj je Evropsko prvenstvo 2019. godine koje će se igrati baš u Srbiji. Tada će se vaditi viza za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine, ali i napasti novo zlato.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter