0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MARKO GUDURIĆ: Rekli su mi ‘radi ono što ti Željko kaže’, velika je razlika u napadu Zvezde i Fenera!

Objavljeno: 04.01.18 u 14:15

Bivši košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić govorieo je o tome kako se snašao u Fenerbahčeu i kako se u šampionu Evrope radi.

Marko Gudurić je istakao da oseća pritisak u Istanbulu, ali da se on ne razlikuje od onog beogradskog kada je igrao u Crvenoj zvezdi.

– Navikao sam se na pritisak dok sam igrao u Zvezdi. Ovde je isto. Rečeno mi je da radim ono što Željko kaže, organizacija kluba je fantasična, naše je samo da izađemo na teren – rekao je Gudurić, a preneo ‘Sportando’.

Srpski bek je govorio i o Željku Obradoviću kao treneru.

– Nisam radio sa mnogo trenera u karijeri, ali sad već mogu reći da se Željko razlikuje od drugih. Obraća pažnju na svaki detalj. Mnogo je posvećen svom poslu.

Marko Gudurić je ocenio i svoju igru u dosadašnjem delu prvenstva i Evrolige.

– Radim najbolje što mogu u odbrani. Kada je reč o ofanzivi ona se razlikuje od sistema koji smo imali u Zvezdi. Svaki igrač u prvoj petorci ovde ima kapacitet da ubaci 20 poena. To sam shvatio i prihvatio sam svoju ulogu.

Nova ‘haubica’ Fenerbahčea je istakla da je najviše saveta dobila od saigrača iz reprezentacije Nikole Kalinića.

Kalinić mi je rekao da moram da slušam Željka i ako budem radio ono što on kaže, neću pogrešiti – zaključio je Marko Gudurić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter