0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Velika pobeda Unikahe u Tel Avivu, Nedović slavio u stilu Paola Dibale (VIDEO)

Objavljeno: 28.12.17 u 21:55

Gubila je Unikaha u Tel Avivu, zatim se vratila i preokrenula rezultat za pobedu nad Makabijem rezultatom 89:78.

Makabi je bio favorit u duelu protiv Unikahe, oslabljene neigranjem povređenog Dragana Milosavljevića, ali su na kraju odlučivali sitni detalji.

‘Ponos Izraela’ je u prvom poluvremenu delovao gotovo idealno, sa puno raspoloženih igrača, a tome u prilog govori i 47 postignutih poena, naspram 39 primljenih za plus osam na velikom odmoru.

Ipak, sa samo nekoliko vezanih dobrih napada Unikaha je u trećoj četvrtini to brzo neutralisala i lako nadoknadila sve što je dozvolila domaćinu.

Probudio se Nemanja Nedović, pogađali su i Džef Bruks i Rej MekKalum, a pod košem je uspostavio dominaciju i Šermadini, pa je već do kraja treće deonice tim iz Malage poveo.

Uvukla se nervoza u redove Makabija, a istovremeno su svoje ‘revolvere’ izvukli Nedović i MekKalum, koji su neizvesnom finišu doneli gostima najveće vođstvo od sedam poena i konačnu pobedu u Izraelu.

Najbolji i na ovom meču je bio Nemanja Nedović sa 20 poena, a poslednju trojku proslavio je uz ‘Dibala masku’, na način na koji slavi najbolji igrač njegovog omiljenog fudbalskog kluba Juventusa, Paolo Dibala.

Džef Bruks sa 18 poena, dok je samo jedan manje postigao Nemanja Nedović, a 15 su ubacili MekKalum i Šermadini. U timu Makabija najviše je imao Noris Kol, 16 poena.

Evroliga – 15. kolo:

Četvrtak

Fenerbahče – Real Madrid 77:79
Žalgiris – Olimpijakos 74:68
Makabi Tel Aviv – Unikaha 78:89

21.00 Valensija – Panatinaikos

Petak

18.00 Himki – Barselona
18.30 Efes – Brose
20.30 Baskonija – CSKA
20.45 Olimpija Milano – Crvena zvezda

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter