0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ISKRENO I BEZ OKOLIŠANJA: Čanak ‘opleo’ po svojim igračima nakon veoma bolnog poraza u Rusiji

Objavljeno: 27.12.17 u 22:21

Nije meč protiv Lokomotive imao nikakvu rezultatsku težinu, ali bi mogao da ostavi težak otisak.

Na gostovanju u Krasnodaru su crno-beli verovatno odigrali najlošiju utakmicu od starta sezone.

Nastavljaju se problemi sa tim Nenada Čanka koji u ovaj meč nije ušao kao favorit, što nije opravdanje za poraz od 35 poena razlike. Na konferenciji posle utakmice je Čanak bez okolišanja govorio o problemima crno-belih u igri:

– Veoma teška utakmica za nas. Znali smo da ćemo igrati protiv jako dobrog tima, verovatno najboljeg u Evrokupu. Nismo igrali sa energijom, nismo pokazali ponos. U drugoj četvrtini smo imali samo jedan skok. To je neprihvatljivo. Previše izgubljenih lopti. Dopustili smo previše lakih poena iz kontranapada. Jedan tim je bio bolji od drugog, i zato razlika od 35 poena razlike, rekao je Čanak.

Sa druge strane, Saša Obradović, trener ruskog tima, bio je naravno zadovoljan onim što je prikazala njegova ekipa.

– Ovo je najlakša utakmica za igranje. Nije bilo velikog pritiska, završili smo prvi u grupi. Želeo sam da dobijemo ovaj meč, da se osećamo dobro, da napredujemo i da ljudi dolaze na utakmice. Borimo se za svakog navijača. Sada je i bolja atmosfera u odnosu na prošle sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter