6
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Debakl i blamaža Partizana za kraj evropskog puta

Objavljeno: 27.12.17 u 19:49

U poslednjem 10. kolu Evrokupa Partizan je u Krasnodaru doživeo debakl od Lokomotive 99:64 (22:18, 32:10, 29:18, 16:18).

Lokomotiva, srpskog trenera Saše Obradovića, overila je prvo mesto u ‘C’ grupi Evrokupa, tako što je demolirala Partizan u Krasnodaru 99:64. Bilo je ovo najgore izdanje ‘parnog valjka’ u poslednjih 20 godina kada je reč o Evropi. Crno-beli su se držali prvu četvrtunu, izgubili je sa svega 22:18, onda je usledio ‘tornado’ u izvođenju igrača ruskog tima. Lokomotiva je u drugom periodu razbila crno-bele 32:10, a potom i 29:18. Partizan je u poslednjoj četvrtini uspeo da isparira Lokomotivi i dobije je 18:16, ali ne i da ublaži težak poraz 99:64.

Ruse je do pobede vodio Antipov sa 21 poenom, Kolins je ubacio 13 koševa, a trio Kulagin, Brokof i Kvajl po 11 poena. Kod Partizana istakli su se Marinković sa 15 poena, kao i Vilijams Gos i Veličković sa po 11 koševa.

Lokomotiva je grupnu fazu Evrokupa završila bez poraza, dok je Partizanu pripalo poslednje mesto sa samo jednom pobedom u Španiji protiv Bilbaa.

LOKOMOTIVA – PARTIZAN (54:28)

Dvorana: Basketbol.
Gledalaca: 3.855
Sudije: Njontas (Grčka), Kortes (Španija) i Kartal (Turska).

LOKOMOTIVA: Kolins, Antipov, Regland, Lesli, Iliev, Ilintski, Hvostov, Elegar, Bab, Kulagin, Kvejl, Brokof.
PARTIZAN: Miler 7, Vilijams 11, Aranitović, Jovanović, Marniković 15, Tanasković 4, Veličković 11, Pecarski 5, Gavrilović 6, Andrić, Šalić 5.

0
0

6 Komentara

  1. Momci glavu gore, nije smak sveta, idite dalje ionako niste imali ambicije za nesto vise, a imali ste i tesku grupu. Zaomi je mnogo sto rezulta je previsok, pa moze malo da polulja samopouzdanje igraca koja vec je u nekom sumraku. Eto, bivsi Prvak Evrope u kosarci da dozivi ovo, kao moja Zvezda porazima ne tako davno u fudbalu od neke levadije……itd. Ja se ipak nadam da Partizan smoci snage da se vrati i igra malo jace i bolje sad protiv FMP-a. Ja mislim da je napravljena greska sot ste menjali mutu, jer ipak je on stari znalac kosarke, sta ce jadni Canak koji cak nema ni iskustvo. Mislim da je Zeljko Obradovic bas o ovome pricao, da ti koji su doveli Canka treba da znaju da li moze Canak da vodi tim u ovakvoj letargiji. Srecno Crno beli od Zvezdasa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter