13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK PARTIZANA: Gagić dolazi, Muta je ‘oterao’ Zagorca!

Objavljeno: 26.12.17 u 16:55

Predsednik KK Partizana Ostoja Mijailović istakao je danas za Sport klub da je Đorđe Gagić blizu Humkse, ali još neke šokantne činjenice.

Prvi čovek ‘parnog valjka’ je istakao da je ‘petica’ rešena i da je bilo veoma teško naći pravo rešenje.

– Radimo na dovođenju dvojice igrača, Gagić bi trebalo da potpisuje u ovim momentima. U ovom momentu teško je naći igrača na tržištu, svi su pod ugovorima. Sa Gagićem se desio sporazumni raskid ugovora sa njegovim klubom, a kada je reč o drugom igraču, ne bih smeo da iznosim njegovo ime jer bi to štetilo i Partizanu i njemu i njegovom sadašnjem klubu. I on igra u reketu. Videćemo koliko ćemo obeštećenje morati da platimo ili će i oni sporazumno dogovoriti. Znaće se za nekoliko dana – rekao je Ostoja Mijailović za Sport klub.

On je takođe istakao da je bivši trener Miroslav Nikolić ‘krivac’ što Rade Zagorac ne nosi crno-beli dres.

– Zagorac je prihvatio ono što je Partizan predložio i u finansijskom smislu i kada je reč o dužini ugovora. Muta Nikolić je na konferenciji rekao da Zagorac traži mnogo više novca nego što je zapravo traženo. Igrač se povukao i nije želeo na takav način da dođe. To je velika šteta za sve strane, mislim da ne bismo imali ove probleme da se to nije desilo. Jedna nepromišljena rečenica pokvarila je taj transfer, uz još neke informacije koje su izlazile u javnost u toku pregovora – rekao je Mijailović.

0
0

13 Komentara

  1. To što pričaš nema veze sa stvarnošću. Ako je u pitanju kradja, ne Partizan,nego bilo koji klub u državi je diletant u odnosu na Zvezdu.Ne da ste kralkinigrače,nego i prvenstva,koristeći političku elitu u zemlji.Takvih hoštaplera svijet još nije zapamtio,a neće ni u budućnosti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Slusam juce Tegeltiju i neke strucnjake koji se javljaju. Pa ono je komedija. Ljudi su u tripu da ih neko rusi,da se ceo svet okrenuo protiv njih.U tom su nekom fazonu.Ne zna se sta mi je smesnije,da slusam Pantica ili Tegeltiju.Kaze neko vrati 50 miliona a nekome ne moze da vrate sedam miliona.I niko ne pita pa da li je Zvezda vratila 50 miliona ili i dalje grca u dugovima? Oni se ponasaju kao da je Zvezda na nuli. To sto Zvezdi banka koja joj je sponzor oprosti kamate to nema veze sa drzavom vec sa pregovaracima. I Partizanu je na primer dosta igraca oprostilo dugovanja bas kao i Zvezdi. Nekome vise nekome manje zavisi od pregovora.Boris se da sto manje platis.Sto se Marfin banke tice ne spominju da su vec jednom pravili dogovor sa istom ali da ga nisu ispostovali bas kao ovaj sa Duletom.I sada kada vise ne zele da ih slusaju onda cvile,kukaju,sazaljevaju sami sebe,izmisljaju price itd.Ma svi krivi samo oni sami nisu krivi. Drugo,Tegeltija prvo kaze da je ovo neka druga Zvezda a ne ona stara i da se zato ugasili dugovi.Pa dogovori se Tegeltija jel se dugovi izbrisali jer smo drugi klub ili nam drzava ponistila dugove? Ne moze i jedno i drugo. A kao trece Zvezda je usla u refinansiranje i taj dug stoji samo ga vraca u rate.Svake godine novac ide na ta dugovanja samo se dugovanja ne povecavaju.To isto je i Partizanu nudjeno ali su oni smatrali da ne moraju nista da placaju kao sto su godinama cinili. I sada kada su izgubili poverenje svuda ispiraju mozak navijacima. Isto to sto Partizan govori sada mogla je i Zvezda da govori dok je Partizan osvajao titule.Zvezda se urusavala,otimalo joj se sve narocito igraci.Niko nije hteo u Zvezdu da dodje a i oni sto dodju otme ih Partizan. Vujanic,Tomasevic,Roberts itd.itd. U fazonu ste kao da su vama obecane titule,zagarantovane. I na kraju Tegeltija reci da F4 u Beogradu nije organizovan jer je KK Partizan sa svojom upravom rekao drzavi da je bolje da Partizan uzme te pare za sebe nego da se organizuje to u Beogradu. To su vece pare nego da osvojis evroligu. A ne sada da menjas teze i govoris kako tada niko nije hteo a sada hoce bla bla bla. Budite iskreni pa krenite od sebe a onda govorite o drugome jer ono sto je KK Partizan radio,onakve otimacine ne samo u kosarci vec u svakom sportu je bruka i sramota i to svako iole normalan shvata,dzaba vam propaganda svakog dana. Na kraju ce ispasti da je Covic napravio dugove Partizanu,kako ste krenuli ne bi me cudilo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako Zvezda ne postoji onda da te pitam ko vas stalno pobeđuje, ko uzima Aba ligu, koji naš tim igra Evroligu ,ko je trenutno prvi u Aba ligi, ko je najbolji u Srbiji ? Problem je moj druškane što su se okolnosti promenile: Ne otimate više Zvezdine igrače, jer nemate podršku države za te postupke, navijače ste godinama plaćali da bi vam dolazili na utakmice jer ste finansirani iz budžeta i moglo vam se. E sad je došlo Zvezdino vreme a vi crknite od zavisti .

    0
    0
    Odgovori
  4. Muta je oterao Lukovica,Zagorca,i doveo tri igraca iz Dinamika,apsolutna kosarkaska neznalica i covek koji je zakucao ovu sezonu u Partizanu,nema popravke,moramo da izdzimo ovu i da pametno razmislimo za sledecu sta i kako dalje.

    0
    0
    Odgovori
  5. Jutros, kad sam pročitao za Gagića, mnogo sam se nasikirao i ponadao da se to ipak neće desiti. Pa jebem mu sve, 52 godine, tj, od svoje 9-te sam svim srcem uz sve klubove i igrače Partizana. Ali, …slavio sam kad je taj balvan otišao, a radovao se i onda kad su se riješili Šalića. Dva najbezveznija igrača u KKP u zadnjih 10-15 godina, sigurno i duže.Kreteni vratiše Šalića, a sada evo, izgleda i Gagića. Zgadiće mi 52 godine ljubavi, Mamu im jebem glupu. Pa šta će nam ti PROVJERENI neznalci. Sramota. Oni primaju pare kakve mi, inžinjeri, doktori, obućari i ostali ne možemo ni sanjati, a ovi veze nemaju i traže milione.

    0
    0
    Odgovori
  6. Nerealne ambicije, dužni na sve strane , a stalno jurite nove igrače . Grbović kaže da nema šanse da se isplati ni Evroliga,a kamo li Aba ili pak Evrokup. ZNAČI, proizvodnja i prodaja igrača bogatim klubovima uz jake sponzore je jedino moguće rešenje za egzistenciju klubova. E sad vidite gde je Partizan tu ?

    0
    0
    Odgovori
      • Čim vas neko dere kako stigne onda on ne postoji,grobarska logika 🙂
        TAko je lakše preživeti ovaj period koji će bogami.Vi sada imate nove rivale,MZT,Mornar …mada će sledeće godine to biti primorka ,lovćen ,i klub čija ste filijala Dinamik

        0
        0
        Odgovori
  7. Ja sam od samog dolaska Mute u Partizan govorio da je to najveci folirant koji se ikada pojavio u srpskoj kosarci a dovodjenjem Stevanovica, Gavrilovica i Cakarevica iz Dinamika odmah provalio da se radi o dil igracima, tako da me ova izjava Mijailovica o Muti i Zagorcu ni malo ne iznenadjuje.Sto se tice povratka Gagica nisam nesto odusevljen ali bolje i to nego niko, bar cemo imati jednog vise pod kosem i nekoga ko zna znacaj dresa kada ga bude ponovo obukao.

    0
    0
    Odgovori
  8. Nije mi jasno zašto dovoditi igrače,kada nismo konkurentni ni u jednom takmičenju,bolje konsolidovati se i krenuti od nule!

    0
    0
    Odgovori
    • Evo da ti pojasnim. Cilj coveka koji je oterao Duska Vujosevica je da Partizan bude u mnogo vecem dugu kada on napusti posao kojim se bavi. Takodje, trenutno mu, zbog posla kojim se bavi, znaci da Partizan bude sto bolji, ali nikako bolji od Zvezde jer je zvezdin navijac.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter