3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

KRAJ U EVROKUPU: Čanak u utakmici protiv Lokomotive vidi odličnu priliku…

Objavljeno: 26.12.17 u 17:48

Za pripremu meča protiv FMP-a u sledećem kolu ABA j.t.d. lige.

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da ostavi što bolji utisak u predstojećoj utakmici Evrokupa protiv Lokomotive, kao i da će taj duel iskoristiti da se dobro pripremi za važan duel protiv FMP-a u ABA ligi.

– Sutrašnjom utakmicom završavamo učešće u Evropi za ovu sezonu. Pokušaćemo da protiv sjajne ekipe, lidera naše grupe i tima koji sigurno ima evroligaški kvalitet, ostavimo što bolji utisak. Ipak, nama je trenutno od toga važnije da meč iskoristimo kao neku vrstu pripreme za ono što nas čeka, a to je subotnji duel protiv FMP-a koji nam u velikoj meri može odrediti dalji tok sezone – rekao je Čanak za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u sredu od 18 časova na gostovanju protiv Lokomotive Kubanj, utakmicu poslednjeg 10. kola grupne faze Evrokupa. 

Košarkaš Partizana Vanja Marinković rekao je da njegova ekipa ima obavezu da odigra najbolje što može, bez obzira na to što nema šanse da se plasira u drugu fazu.

– Iako nemamo rezultatski imperativ naša je obaveza da igramo najbolje što možemo u svakoj utakmici. Lokomotiva je dominantna u našoj grupi i biće nam odličan test pred važne utakmice koje nas čekaju u nastavku sezone u ABA ligi“, naveo je Marinković.

Utakmicu će propustiti povredjeni Marko Čakarević i Obrad Tomić, koji nisu ni otputovali sa ekipom u Rusiju. Partizan je u Evrokupu ostvario jednu pobedu u devet utakmica, a Lokomotiva ima svih devet pobeda.

0
0

3 Komentara

  1. Neka mi stručnjak -demagog Čanak objasni kakvu sličnost imaju FMP i lokomotiva ? Bacanje prašine u oči u kontinuitetu ! Svaki poraz demagozi pokušavaju predstaviti kao neki vid pobede,kao da niko nema mozga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter