0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PO KRATKOM POSTUPKU: MZT otpustio igrača zbog svađe sa navijačima

Objavljeno: 25.12.17 u 21:29

Šampion Makedonije i poslednjeplasirana ekipa ABA j.t.d. lige, MZT iz Skoplja, napravio je nesvakidašnji potez posle svađe igrača sa navijačima.

Nema šale sa navijačima ni u Skoplju. Tamošlji MZT otpustio je svog igrača Nikolu Pavličevića koji je ušao u sukob sa navijačima tog kluba.

Incident se dogodio na meču protiv FMP-a kada je Pavličević usled nervoze zbog poraza od ‘pantera’ ušao u raspravu sa navijačima, a klub je ipak stao na njihovu stranu.

FKP je slavio u prestonici Makedonije sa 72:67 u meču 13. kola ABA j.t.d. lige posle kog je MZT ostao zakucan za dno tabele regionalnog takmičenja.

– Navijači su sastavni deo MZT Skoplje i svi u klubu moraju da znaju da je ovakav način odnosa prema njima apsolutno nedozvoljen i da će svaki oblik nepoštovanja u budućnosti biti sankcionisan prema Disciplinskom pravilniku – stoji u saopštenju makedonskog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter