6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI NEZADOVOLJNI: Posebno je na meti Tejlor Ročesti (FOTO)

Objavljeno: 21.12.17 u 21:16

Crvena zvezda je upisala novi poraz u Evroligi protiv Panatinaikosa.

Grci su slavili u Beogradu iako je Zvezda imala svoje šanse za pobedu.

Pri vođstvu Grka od tri poena razlike u poslednjem minutu meča je Zvezda propustila dva napada, a potom je bilo jasno da će se izabranici Dušana Alimpijevića susresti sa novim porazom u Evropi.

Mogao se primetiti i umor srpskog tima koji igra u veoma teškom rasporedu u poslednjim danima ove godine. Deo navijača Crvene zvezde je ipak svoje nezadovoljstvo želeo da izrazi preko društvenih mreža, a na meti je najčešće bio Tejlor Ročesti koji večeras nije bio na prepoznatljivom nivou.

0
0

6 Komentara

  1. Nemamo sta da trazimo u evroligi bez CENTRA alooooo!!!! Mi nemamo 5icu!!! Lesor dosao na praksu ovde, zelembac obican!! Bjelica lesor da ne pricam jankovic jovamovic su klasicni igraci peskirasi i da ulaze sa klupe pa neka se kale!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. SAMO POTPUNO SLEP COVEkK NE VIDI DS OVAJ TIM NEMA KVALITET.U PODGORICI SIGURNO GUBIMO ,OVO JE NAJGORI TIM U POSLEDNJIH 20 GODINA

    0
    0
    Odgovori
  3. Alimpije još si zelen ! Ovakve utakmice Radonja je dobijao,tu se vidi razlika. Doduše , ovaj sastav je lošiji nego onaj iz prošle sezone. Zvezda je mnogo tanka na centarskoj poziciji !

    0
    0
    Odgovori
    • Колко се сећам и Радоња је на почетку бар 2 сезоне стално губио овакве мечеве, ајмо мало поверења, крцамо бре полако

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter