0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NAGRADE OTIŠLE U PRAVE RUKE: Proglašeni najbolji košarkaš i košarkašica godine

Objavljeno: 20.12.17 u 14:20

Košarkaški savez Srbije je u saradnji sa brojnim sportskim redakcijama dodelio nagrade najboljima u muškoj i ženskoj konkurenciji za 2017. godinu.

Prema izboru žirija koji su činile sportske redakcije svih dnevnih novina, televizija sa nacionalnom frekvencijom, radio stanica sa nacionalnom frekvencijom, informativnih agencija, nagrada je u konkurenciji košarkaša gotovo jednoglasno otišla u ruke Bogdana Bogdanovića.

Bek Sakrametno Kingsa jedan je od najzaslužnijih što se reprezentacija Srbije, ovoga leta ponovo okitila medaljom na provenstvu Evrope u Turskoj. Za Bogdanovića je glasalo 32, od ukupno 33 člana žirija, dok je jedan glas otišao Bobanu Marjanoviću.

Što e tiče košarkašica, tu je titulu najbolje ponela Jelena Milovanović (Šopron), koja je sa 25 glasova nagradu osvojila isped prošlogodišnje pobednice Sonje Petrović (šest glasova). Preostala dva glasa otišla su Ani Dabović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter