2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARI, KAPITEN ZOVE: Novica Veličković se obratio navijačima jakom porukom pred meč za MZT-om! (FOTO)

Objavljeno: 16.12.17 u 17:10

Košarkaši Partizana večeras u meču 12. kola ABA lige dočekuju skopski MZT, na kome će u ulozi prvog trenera debitovati Nenad Čanak.

Ova utakmica izuzetno je važna za crno-bele, pošto ih do kraja očekuje velika borba za mesto koje vodi u plej-of i svaka pobeda im je dragocena.

Ovoga je i te kako svestan i kapiten najtrofejnijeg srpskog kluba, Novica Veličković, koji je uputio poziv navijačima da večeras ispune dvoranu „Aleksandar Nikolić“ i podrže njega i tim u predstojećoj utakmici.

-Partizan je jedan, sve ostalo nije bitno! Mi ćemo večeras da natopimo dres znojem i damo poslednje što imamo za pobedu! Dođi u Pionir, budi uz nas! Trebaš nam!!!“, napisao je Veličković na svom „Tviter“ profilu.

Partizan je poslednjih 10 utakmica poražen čak devet puta i sigurno da će im podrška njihovih pristalica značajno pomoći u razbijanju psihološke barijere, koju im je nabacila ova negativna serija.

Utakmica između Partizana i MZT-a na programu je večeras od 19 časova.

0
0

2 Komentara

  1. To Veličković želi da opravda zašto prima dobru platu ! Pošteno gledano ove sezone solidnu partiju pružio je samo protiv Zvezde, sve ostalo nije vredno pomena.

    0
    0
    Odgovori
  2. A skim igrate, koji je evroligaš u pitanju ? Stvarno ste dotakli dno, mplite navijače da vas podrže protiv poslednjeg tima u ligi! Mudrije bi vam bilo da istupite iz lige , dotakli ste dno, šta bi od nekada dobrog kluba ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter