3
AdmiralBet ABA Liga

KRIZA TRESE PARTIZAN: Upravni odbor zaseda naredne nedelje, jedna od tema i status Mute Nikolića!

Objavljeno: 11.12.17 u 19:22

Košarkaški klub Partizan nalazi se u velikoj krizi rezultata, pošto su u poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima zabeležili čak sedam poraza.

Ovakvi rezultati, kao ni igra crno-belih, nimalo se ne dopadaju navijačima kojih sve manje ima u dvorani „Aleksandar Nikolić“, što baš i nije tipično za najverniju publiku u regionu. Takođe, ono publike što dolazi na utakmice najtrofejnijeg srpskog kluba sve glasnije traži ostavku trenera Miroslava Nikolića, smatrajući ga najodgovornijim za slabe rezultate kluba.

Zbog pomenute krize rezultata crno-belih, predsednik kluba Ostoja Mijailović najavio je sednicu Upravnog odbora kluba, na kojoj će između ostalog biti razmatran i status iskusnog trenera.

-Za ovu nedelju smo zakazali sednicu UO na kojoj ćemo prvo interno sve proći, a potom se obratiti javnosti, verovatno na konferenciji za medije- rekao je prvi čovek Partizana za „Blic“, a iz samog kluba potvrđeno je i za HotSport.

Na udaru navijača nije bio samo trener Partizana, već i dugogodišnji funkcioner Dragan Todorić, na kojeg su navijači takođe kivni.

Stav kluba je do sada je bio da popularni Muta ima maksimalnu podršku, a da li će se možda nešto uskoro promeniti saznaćemo uskoro.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter